.

Followers

Welcome

Friday, July 1, 2011

tuto download lgu...

Assalamualaikum....
ok hari nie Aisyah nk ajar cara nk download lgu....
Aisyah biasany download lgu pkai 4shared...
follow je la apa yg Aisyah ajar ni ok ^___^...

1.korang click cnie 4shared.
korang akan nmpk mcm kat gmbr kat bwah nie


click kalau nk lebi besar lg...

2.korang tulis lgu apa yg korang nk cri then akan kuar mcm nie


bila korang click scroll box bnyk pilihan kan....
pilih mna2 yg korang ska....

3.lepas korang pilih akan kuar mcm ni..


4. korang akan nmpk gmbr mcm nie....

korang kenala tunggu sampai 20 saat tuh abis then
akan jd mcm ni

bila dah ikut smua step tuh, korang kenala tggu sampai lgu yg korang download tuh selesai lepas tuh bru la korang boleh dengar....korang bole juga download video,game dan yg sewk2 dgnny...
GOOD LUCK OKAY....
SUKE TOLONG KAMU....
ASSALAMUALAIKUM...




like n comment okey

0 leave comment, kamsahamnida:

copyright@semuanya yang tercatat diatas adalah hak milik aisyah